Tiny house op wielen kopen

maatwerk tiny house

Waarom een tiny house op wielen kopen?

Er zijn tal van redenen om een tiny house op wielen te kopen. Het stelt je in staat om overal te gaan en staan waar je wilt. Je bent met een tiny house altijd mobiel; ideaal als je van reizen houdt! Daar bespaar je een hoop vakantiegeld mee. Over besparen gesproken: een tiny house op wielen is een stuk goedkoper dan een traditionele woning. Je bespaart veel geld op vaste lasten, zoals een hypotheek, huur, gas, water en licht. Bovendien kun je een tiny house op wielen kopen met duurzame functionaliteiten, zoals zonnepanelen en andere functies die het mogelijk maken om zelfvoorzienend te leven. 

Een tiny house geeft de term mobiel een hele veelzijdige betekenis: je neemt je huis altijd mee én je kunt minimalistisch, goedkoop en onafhankelijk je leven leiden. Genoeg redenen om een tiny house op wielen te kopen!

Naast voordelen voor particulieren, zitten er ook zakelijke voordelen aan een tiny house op wielen. Zo kun je een tiny house op wielen kopen voor recreatieve doeleinden, voor een camping, bed and breakfast, of vakantiepark, bijvoorbeeld. Een tiny house is mobiel, dus je kunt je tiny house op wielen snel verplaatsen en opslaan in het laagseizoen.

Ook voor zorginstellingen en gemeenten kan een tiny house op wielen een oplossing zijn voor een tekort aan woningen voor specifieke doelgroepen, zoals ouderen of mensen die uit noodzaak een (tijdelijke) woning zoeken.

Tiny house op wielen te koop bij Wander Tiny House

Bij Wander Tiny House kun je een tiny house op wielen kopen. In ons assortiment is er altijd wel een tiny house op wielen te koop die voldoet aan je wensen. We bieden standaardmodellen aan die beschikbaar zijn in diverse formaten. Of je nu fan bent van een authentiek, houten uiterlijk, of op zoek bent naar een moderne tiny house op wielen die te koop staat – bij ons is er voor ieder wat wils. Al onze modellen zijn uniek in hun soort en voorzien van slimme opbergmogelijkheden en multifunctionele meubels. Zo haal je alles uit je tiny house op wielen. 

Staat er geen geschikte tiny house op wielen te koop bij de standaard modellen? Niet getreurd! Je kunt bij ons ook terecht voor maatwerk. We kunnen allerlei functies toevoegen aan je tiny house; super mobiel dus! Om wat voor functionaliteiten gaat het dan? Denk aan zonnepanelen, energie-efficiënte apparaten, regenwateropvangsystemen en composttoiletten. Zo kun jij met je tiny house 100% mobiel, eco-vriendelijk en off grid leven. 

De regels voor een tiny house op wielen

Door een tiny house op wielen te kopen, kun je veel van je eigen leefregels bepalen. We komen er alleen niet onderuit dat er bepaalde regel- en wetgeving bestaat voor een tiny house op wielen. Deze kan per locatie verschillen, dus het is verstandig om hier altijd even bij stil te staan en onderzoek te doen voordat je op pad gaat. Een tiny house op wielen kopen is zó gebeurd, een geschikte locatie vinden kan wat lastiger zijn. Doorgaans is er een omgevingsvergunning nodig; ondanks het feit dat een tiny house mobiel is, wordt het gezien als bouwwerk met plaatsgebonden karakter. In sommige gevallen is een vergunning niet nodig, bijvoorbeeld als je tiny house op wielen lager is dan 3 meter. 

Bij Wander Tiny House hebben we niet alleen de beste tiny houses op wielen te koop staan, maar zijn we ook expert in de wet- en regelgeving. We staan voor je klaar om je van advies te voorzien als je een tiny house op wielen bij ons gaat kopen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Met een tiny house ben je altijd mobiel: neem contact op voor een tiny house op wielen

Wil je graag een tiny house op wielen kopen of meer informatie over een tiny house op wielen? Contact opnemen mag altijd. Als je langs wilt komen in de showroom, dan is het aan te raden om van tevoren even te bellen. Zo sta je nooit voor een gesloten deur. Je bent van harte welkom om jouw tiny house op wielen uit te zoeken.

Wander Tiny House Modellen

Bekijk hier onze verschillende modellen. Alle modellen zijn volledig aan te passen aan jouw wensen.

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden
Bekijk model Gjende in de showroom

Wander Tiny House Showroom

Heeswijk Dinther
Nederland
Bel: +316 5268 0324

Bezoek onze showroom op afspraak: