Mantelzorgwoning Tiny House

maatwerk tiny house

Een tiny house kan voor veel verschillende doeleinden worden ingezet, waaronder voor zakelijke en sociaal-economische doeleinden. Dat maakt het een goede oplossing voor wie op zoek is naar een mantelzorgwoning: met een tiny house kun je in eigen tuin je dierbaren huisvesten die zorg nodig hebben. Of het nu gaat om langdurige zorg of tijdelijke zorg, een mantelzorgwoning tiny house is een geweldige manier om comfortabel en betaalbaar verblijf te bieden. 

Voordeel van een mantelzorgwoning tiny house

Wat voor voordelen zitten er aan een mantelzorgwoning tiny house? Ten eerste biedt het een goede oplossing voor de grote vraag naar woningen en hulp voor mensen die zorg nodig hebben. Een mantelzorgwoning laten plaatsen kan lastig zijn, waardoor een tiny house een ideale oplossing is. Het is een uitkomst voor mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen wonen. Bovendien kan een mantelzorg tiny house worden ingezet als locatie voor kleinschalige dagbesteding of therapie. 

 

Ook kan het een goede manier zijn om kleinschalige gemeenschappen op een zorgterrein vorm te geven. Zo kan een mantelzorgwoning tiny house meerdere personen huisvesten indien gewenst en kan er gebruik gemaakt worden van gezamenlijke faciliteiten. Ook krijgen hulpbehoevenden op deze manier de kans om deel uit te blijven maken van de maatschappij, en om sociale contacten te onderhouden. 

Mantelzorgwoning tiny house van Wander Tiny House

Wander Tiny House biedt verschillende modellen aan die als mantelzorgwoning tiny house ingezet kunnen worden. In onze showroom in Heeswijk Dinther kunt u het model Archipel bekijken die tot 6 personen kan huisvesten. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een ander model dat beter bij je past. Liever maatwerk? Ook dat is bij ons geen probleem! Onze modellen zijn allemaal uit te breiden met specifieke faciliteiten, zoals zonnepanelen, een warmtepomp of andere faciliteiten die het leven een stukje duurzamer en zuiniger maken. Zeker als het gaat om een mantelzorgwoning tiny house is dat geen overbodige luxe. 

Wander Tiny House staat voor je klaar als je graag advies wilt over een mantelzorgwoning als tiny house inzetten, en de verschillende mogelijkheden. We staan voor een persoonlijke service en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. We zetten onze creativiteit en innovatieve blik met plezier in om je ideale mantelzorgwoning tiny house te realiseren

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op voor een mantelzorgwoning tiny house

Wil je graag een mantelzorgwoning tiny house of heb je vragen over mogelijkheden of vergunningen? Wander Tiny House kan je goed adviseren en denkt met plezier met je mee. 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek over een mantelzorgwoning als tiny house.

Wander Tiny House Modellen

Bekijk hier onze verschillende modellen. Alle modellen zijn volledig aan te passen aan jouw wensen.

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden
Bekijk model Gjende in de showroom

Wander Tiny House Showroom

Heeswijk Dinther
Nederland
Bel: +316 5268 0324

Bezoek onze showroom op afspraak: